יעד לשנת העשור
(בקמפיין המקוון)
10 מיליון מנות יבול טרי.

עד כה נאספו:
10,422,050

מנות יבול טרי

לפניות וייעוץ בנושאי תזונה ובטיחות מזון:
טלפון: 09-7441757 דוא"ל: nutrition@leket.org

הצטרפו אלינו ב

 

 

מחלקת הדרכה לתזונה ובטיחות מזון


22/07/2013 13:32:00

הדרך הנכונה לתזונה בריאה ונבונה



הדרך הנכונה לתזונה בריאה ונבונה

מחלקת ההדרכה לתזונה ובטיחות מזון, פועלת להטמעת הרגלי תזונה בריאים ונכונים בקרב
אוכלוסיות חלשות ומקנה לעמותות המטפלות בהן, כלים מקצועיים לרכישת מזון בריא ובעל
ערך תזונתי גבוה - בתקציבים נמוכים.

כמו כן אחראית המחלקה על בדיקת כל המזון אשר נרכש או נתרם לארגון על מנת לוודא שהוא
עומד בתקנים של בטיחות מזון.

המחלקה מנוהלת ע"י תזונאית הארגון והיא פועלת במגוון תחומים:

  • ייעוץ לעמותות בנושאי בטיחות מזון, רכישת ציוד אחסנה וקירור ושירותי הדברה.
  • בניית סלי מזון מיטביים המותאמים לקהל היעד (גיל, כמות בני משפחה וכו'...)
  • יצירת נהלים וספרי הדרכה בתחום בטיחות המזון וקיום ביקורים קבועים בעמותות השונות, לצורך הטמעת הנהלים.
  • סיוע בגיבוש מדיניות תזונתית, בניית תפריטים והדרכת צוותים במסעדות ובבתי התמחוי המופעלים ע"י העמותות.
  • קיום סדנאות והרצאות בנושאי תזונה ובטיחות המזון.
  • קידום תוכניות ופרויקטים העוסקים בתזונה נבונה ובבטיחות מזון, בקרב מנהלי עמותות, מטבחים ומועדוניות.
  • פיתוח ויישום תוכניות לחינוך תזונתי וצרכנות נבונה של מזון, בקרב אמהות חד-הוריות, משפחות ברוכות ילדים, משפחות מהמגזר החרדי ועוד.
  • ייזום מחקרים וסקרים בתחומי התזונה והביטחון התזונתי יצירת שיתופי פעולה עם משרדי ממשלה, מחלקות רווחה ועוד

 

 

 


Galleriffic | Custom layout with external controls